lauantai 14. toukokuuta 2011

BYE BYE PAST


Pitkästä aikaa taas kirjottelen tänne! On ollut vähän kiireitä ton pesäpallon ja koulun parissa..


Joten vielä kolme viikkoa koulua.. Ja niistäkin 1 viikko menee tetin parissa.. Mutta oikeesti tulee jotenkin haikea olo kun miettii et sitten peruskoulu loppuu, ja tulee taas uusi koulu ja uudet kaverit ja uudet menetelmät.. Sitten alkaa se oikea lukeminen ja työn teko, miten mä mahdan selvitä..


Oon innostunut lukemaan noita Sookie Stockhouse kirjoja, ne on vaan jotenkin niin hyviä kun ne on kirjoitettu minä muodossa. Niissä on jännitystä, draamaa ja romantiikkaa, juuri mun makuun! Ajattelin ensin kun lainasin sen ensimmäisen osan että se olisi ihan läppä kirja kun kaikki ihkutti sitä siihen malliin, mutta sitten kun luin sitä, niin jäin koukkuun..!
Nyt ymmärrän miksi sitä ihkutettiin..!


Kun peruskoulu sitten joskus tässä päättyy, niin me kyllä poistutaan kavereitteni kanssa sieltä tyylillä.. Nimittäin poliisi auton kyydissä pillit vilkkuen, ja sponsorina toimii ihana poliisi isäni!
Toivottavasti se nyt ei jänistä..


Ajateltiin myös kavereiden kanssa että vois aloittaa neljän päivän putken keskiviikkona, kun torstaina ei ole koulua..! Vetäis oikein taidol tän lopun..


Kattelin täs just illal Suomen peliä, ja ai hitto että oli hyvä peli! Se Granlundin maali oli kyllä niin legendaarinen ilmaveivi että! Sunnuntaina sitten onkin perinteinen kamppailu Suomen ja Ruotsin välillä.. Sitä jännittellessä ja uutta postausta odotellessa tässä teille Granlundin ilmaveivi.


5 kommenttia:

  1. "Sookie Stockhouse kirjoja" Jäin koukkuun niihin kanssa. Eilen sain päätökseen ekan kirjan. Toisen alotin eilen. ne ovat aivan ihania. uhuhuh ;3

    VastaaPoista
  2. toi granlund on niiiiin mahtava eii jumalaude ♥

    VastaaPoista
  3. Sookie kirjat on ihania!:) ja joo, voisin kattoo tota ilmaveivii aina uudeleen ja uudelleen!:)

    VastaaPoista
  4. heeeei (: Kuten varmaan jo blogini lukijana tiedät, oon joutunu lopettamaan ton mun nykyisen blogin ja luomaan uuden (= Ajattelin nyt vaan ilmoittaa että jos olet yhä kiinnostunut lukemaan blogiani, tässä uuden osoite (:

    http://breelivesunderground.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Jokin juttu saa mut lukemaan blogias pidemmälle, meitsi tykkää. jatka samaa malliin

    http://jannuli.blogspot.com/

    VastaaPoista